«« Spinoza's Ethica online - deel 5 gedigitaliseerd
Begin
Spinoza's Ethica online - deel 3 gedigitaliseerd »»

De laatste loodjes

directe link naar dit bericht link naar de reacties rubriek: nieuws
Door omstandigheden (verhuizingen, zomer, werk in het buitenland, trouwerij, etc..) heeft het werk aan de vertaling de laatste maanden nagenoeg stil gelegen. Om dit jaar de vertaling volledig digitaal beschikbaar te krijgen wordt het nog even doorzetten....

Door omstandigheden (verhuizingen, zomer, werk in het buitenland, trouwerij, etc..) heeft het werk aan de vertaling de laatste maanden nagenoeg stil gelegen. Om dit jaar de vertaling volledig digitaal beschikbaar te krijgen wordt het nog even doorzetten.

Op dit moment zijn van de 489 pagina's er 327 omgezet. De delen 1, 2 en 5 zijn volledig klaar. Het derde deel, "Over den oorsprong en de natuur der hartstochten", is voor de helft voltooid. Met het vierde deel is een begin gemaakt, daarvan zijn ruim 10 pagina's reeds ingegeven.

Een aantal mensen is bereid gevonden de komende weken extra tijd te stoppen in het project. Op die manier wordt een zinnige invulling gegeven aan de eindejaars-blues!!

Heb je dus in de aanstaande maanden nog wat tijd? Help dan mee! Het ingeven van een pagina duurt ongeveer 10 minuten. Als je er een beetje handigheid in krijgt gaat het nog sneller. Alle hulp wordt zeer op prijs gesteld.

Groet,
Leon

Plaats een reactie


Reacties

Aanbevolen

Powered by
Movable Type 4.1